MY DREAM BREAKS

За нас

My Dream Breaks

сме компания от ентусиасти, мечтатели и организатори на вълнуващи пътувания в необикновени места

За нас всичко започна в Централна Азия, мястото, на което живяхме доста години и което използвахме като трамплин за обиколки на близките и далечни кътчета на най-големия континент на Земята и отвъд него. Тези пътешествия ни показаха колко много неща ни обединяват нас, всички хора, и колко разбираеми стават спецификите на различните култури, погледнати през погледа на другия.

Така се роди желанието ни да свързваме хората чрез пътешествия и приключения.

Ние вярваме, че целта на всяко едно пътуване е преоткриване на самия себе си. Важна е не дестинацията, а изживяването по пътя.

Ние вярваме в социално отговорния туризъм, в това че ползата и удоволствието за туриста трябва да е равна на ползата и удоволствието за местните хора.

Ние знаем, че най-здравите връзки са тези между единомишлениците. Вярвайки в честните и открити взаимоотношения, ние не привличаме туристи, а съидейници и приятели, с които да споделяме приключения и изживявания.

Страстта ни към пътувания ни заведе на много интересни места, които сега искаме да споделим с вас. Сигурни сме, че нашите предложения ще ви заинтересуват, защото са лично изживяни, детайлно обмислени и поднесени с ентусиазъм.

Нашите пътешествия са подходящи за хора, проявяващи силно любопитство към света, умерена доза авантюризъм и никакъв страх пред новото и нетрадиционното.

Разрешете ни да ви направим съпричастни към пътуването като начин на живот, в който се влюбихме!
Заповядайте на пътешествия заедно с нас!